.

Nu sitter jag här och försöker bestämma mig för vad jag ska köpa på forever21, det e skiitsvårt! Jag vill ju ha allt..
Imorn ska vi gå på bio, det ska bli jättekul ;D Syns sen, har inget roligt att skriva om ändå

Ledsen

Jag är så ledsen för att jag varit en sån dååålig uppdaterare. Mina första prioriterier har varit läxor m.m. som jag haft skitmycket av. Ska försöka bättra mig. Sen så har min data varit helt knäpp också...

Rainy day

Rainy day vare idag, en grym låt också ;) Det spöregnade när jag skulle hem ifrån skolan, och sen snöade det och det var såå slaskit. Hade inte ens en luva på jackan :(..
Cicci och jag fick "ont i huvet" i skolan idag. Eller jag hade faktiskt skitont, men Cicci ville bara komma hem men vi fick värktablett så hon fick svälja iaf ;) haha, tror de va så
Jag tror jag börjar tappa mitt korttidsminne för, för en sekund sen hade jag ngt riktigt bra att säga, men helt plötsligt pooof*! Det var inte första gången heller..

19

Idag är jag trööött, vi hade syslöjd och det var svårt. Mkt skratt som vanligt, nej nu är jag för trött för att sitta vid datan.
 Min tröja, naglar och klocka machade idag ;) Konstig bild, tog ba en

18

Sry för att jag inte skrev ngt igår, det blev för mkt helt enkelt. Idag har jag varit och shoppat lite. Hittade ett par skor och en gosig stickad lagom oversizead tröja.
 Inte direkt en super bild.. Jag äälskar den


Trött sjuk

Jag gick inte till skolan idag.. Jag kände mig jättedålig. Idag har jag som sagt varit hemma och slappat, spelat lite sims, det var länge sen ;)
Imorn ska jag pappa och max på ngn bio. Fast jag vill kolla på Changeling fast den är från 15 och max får inte komma in :( :(
Kollade på Let´s Dance nyss. Laila är ju lätt bäst, eller hur?? Det verkar som hon dansat förut.
God natt på er nu!


Trööött

Jag tror inte jag varit såhär trött någonsin, jag mår dåligt också. Kan inte komma till skolan imorn. Har inte så mkt intressant att berätta om idag så får väl komma på ngt tills imorn ;)

Klänningar

Idag kom klänningarna! jag var jättenöjd, eller det var två av de tre klänningarna.
 Dem blir inte såå bra på bild dock
 I skolan, hehe
 Mig, typ nyss.. Har tråkigt nu

Spa

Idag har jag haft en spa-dag. Jag har inte gjort en enda läxa. Idag visade det sig att istället för musik så ska vi ha dans.. lite konstigt :S fast jag lär mig ändå ingen musik på musiklektionerna.
  Min "manikyr"

Min


Måste bara bestämma om jag ska ha brun eller svart och sen samla ihop lite pengar, sen blir skinnjackan MIN!

Fick btw hem en supersöt kappa idag som jag köpte på tradera, jättegullig är den och ny!


Tradera

Jag har börajt shoppa mkt nu på tradera, det är faktiskt tro det eller ej mkt bra! Mycket nya fina saker som säljs för skitbilliga priser. På den senaste tiden har jag klickat hem detta:

 Axelbandslös klänning från Zara, helt ny i storlek XS som jag lyckades få för endast 125 :- plus 50 :- frakt!!!! Hur billigt är inte det, och visste är den snygg?!

 Likadan klänning som Anna hade i idol, den har en jättesnygg rygg också som man tyvär inte ser. Helt slutsåld! Den var också helt ny och i storlek 34 som jag fick för 199:- plus 40:- frakt!!! Galet

Så fin klänning som jag tror kmr från Chicy, den också helt ny och jag tänkte ha den på ett bröllop i sommar. Fick den för endast 205 :- plus 40 :- frakt..!

 Nya In-hörlurar för endast 35 :- plus 20 :- frakt

Det är mkt mer på gång också, riktig fynd-hörna! Visar mer av mina fynd sen ;)

IKEA

Igår hade jag, Cicci och Anna skitkul. Vi gick ut och gungade, lyssnade på musik, pratade kollade på Let´s dance och Björn Gustafssons dvd, och körde den där stöt grejen. Haha, jag jagade Cicci med den och hon sa att hon aldrig varit så rädd i hennes liv, haha Cicci det va faktiskt lite roligt. sry
Idag har jag vart på IKEA, det vra kul! Jag tittade på tavlor fast jag vet inte vilken jag ska ha.


 Dem är alla väääldigt stora och alla passar på mitt rum, hjälp vilken ska jag ha??? Behöver bestämma mig tills imorn.. De två "London" tavlorna är större än den första.


Let´s dance

Ikväll kommer Cicci och Anna hem till mig och vi ska kolla på Let´s dance som har premiär ikväll ;) Sen ska vi prova min lillebrors sak som.. hmm.. asså man ska hålla i varsin grej och så blinkar det, när det blir grönt ska man trycka och den som trycker sist får en stöt.. xD Och så ska vi kolla på Björn Gustafssons dvd "Ett livsverk" som är helt sjukt rolig! ;)
Har tyvär inga bilder nu, men ska försöka ta ikväll :)

SKOLA

Första dagen i skolan och jag har redan den dära skoltröttheten.. första dagen! Så förutom att vara i skolan så har jag kollat på tv idag ;)
Ni kanske också märkt tävlingen om väskor för 100 000 kr hos Elin Kling.. En på miljonen att vinna, fas jag ääälskade den hära. Jag är kär, väldigt enkel och skitsnygg men också väldigt praktisk. Den kostar 14995 kr, hehe..


Tänkte även passa på att säga att jag just nu är med i en tävling om en header ;) Vill ni också vara med?? Klicka här
Man måste rulla ner lite för att hitta.
Hare bra!

Dagens aktiviteter

Idag har jag:
 I still got it ;) Oj, vilken pösig tröja jag hade på mig..

 Gått ut med Ville, med Max

 Kom igen mandel, jag vill ha dig! Krack! Gjorde riktigt ont faktiskt .. :P Järn och allt, hehe

Man kanske har märkt att jag byter header typ hela tiden. Det är kul, och på bilden längst till vänster så sparkar jag inte upp benet dit, jag står med benet där.. Lite konstiga bilder, men jag ville ändra designen ;)
 Här däremot så sparkar jag, men jag har en så dålig kamera att man bara ser lite svagt vart benet var ;) Fast här ser man inte det andra benet, aja skitsamma..
Skola imorn, skiiiit!!
Ska sova snart, godnatt!!

Ät inte gul snö



Håll i hårt

Tävling hos Febb

Nu har jag gått med i tävlingen, som nästan alla är med i verkar det som xD  Från Febbs blogg ;)
 Hare bra!!

Julia goes nyttig

Man lovar att gå och lägga sig tidigt, ändå stannar man över en timme längre. Sen kan man inte sova, så man ligger i sängen i en och en halv timme. Sen ger man upp och går upp och tar lite dricka och sätter på tv:n sitter där i ett par timmar. Går och lägger sig igen, somnar om en timme..
Man lovar att gå upp tidigt så man sätter klockan. När klockan ringer stänger man av och ligger kvar i sängen, råkar somna om och sover i tre timmar. Går upp och är skittrött. Någon som känner igen sig?
 Grönt te, fullkornstoast utan smör, endast lite light ost ;) I´m so proud


Oversize

Älskar oversize tröjor!
 Denn kommer från http://www.chicy.se/shop/ tror jag ska köpa den.. loove

Sen ska jag köpa ngn oversize rutig skjorta, fast det är svårt att hitta.

Garderobsrensning

Igår rensade jag garderoben lite, hann inte med hela. Det bästa med det är att man hittar en massa saker som man inte hade en aning om att man hade.. Så jag tog lite kort på några saker jag helt missat ;)


Kjol - Ingen aning
Linne - Hm
Klocka - Tritoni


Linne - Hm
Shorts - Gekås
Pashima 100% - Lång historia ;)
Klocka - Tritoni

 Mig, och Max (hade tråkigt)

 Hoppas inte Anna blir sur.. Jag hittade gamla bilder som vi tagit på min webcam, dem va jättesnygga på Anna! Man kan inte direkt säga att jag försökte få en bra bild på mig, jag syns ju jättebra, lekte lite ;) Oj, mitt hundrade inlägg! Grattis till mig själv, tacktack ;) Hare bra!

Showjazz

Godmorgon allihopa! (morgon för mig).. Nu har jag bestämt att jag ska börja på showjazz i år, måste ju testa. Fast egentligen vill jag gå på vanlig jazz eller modern dans, men det finns bara i vuxenklasser. Jag ska börja med Jassi, och kanske Cicci. Det ska bli jättekul :) Idag har jag planerat att, ne jag har inte planerat, får se hur dagen blir. Jag känner mig lite sjuk så kanske stannar hemma.. Aja, bloggar mer snart, cya!

Snart, snart

 Å vad jag längtar tills dessa kläder kmr ut i chicy´s shop! Den gråa kjolen kmr jag att köpa direkt! Det andra också probably om plånboken vill ;)

Lunch

Nu har jag lagat lunch, jag brände både maten och mig, men gott blev det iaf ! Ägg och makaroner, väldigt uppfinningsrikt ;) Idag ska jag rensa hela min garderob tror jag, hälften som är där använder jag inte ens. Bloggar mer senare, cya!

Mysdress

Tjenare! Gick nyss med i en tävling, det är alltid kul att ta chansen när man kan, vill du också vara med klicka här!

Hare bra!


SKOOOOR!

Jag är en sko människa, min favoo accesoar är skor. Fast jag använder dem faktiskt inte så ofta, har dem i min garderob som har en skitsnygg speciell hylla för skor, men det är svårt att använda mina skor i Sverige det är så blött hela tiden. Och nu hittade jag skiiiitsnygga skor på tradera som jag fick bjuda upp till 850 men när det var en sekund kvar bjöd ngn högre och jaa, vann då da.. SOOOO MAAAAAD!!! Jag hade äntligen hittat skorna, den svarta modellen och i min storlek 37, fast nu fick jag reda på att jag kanske ska ha 38 eftersom det är liten sktorlek så  det kanske är lika bra....
   Detta är skorna.. crying*
Skorna är väldigt ombloggade och tog slut i affärerna på en gång..
 Dem sågs månge gånger på idoldeltagaren Alice¨och tydligen på Elin Kling..
Om ngn ser skorna, tell me!!!

Nötter

Detta är vad jag konsumerat idag ;)
 En flod av pistage nötter, min favvo.. jummy..

Kläder

Jag älskar verkligen alla saker på http://chicy.se/shop/ skitsnyggt. 
 Oj blev lite cool effekt här, men alltså den svarta vill jag ha :)
 Även denna väska från hm har jag funderat på, deras nya katalog har ju kommit.. ganska mkt fint, men ganska mkt tråkigt också faktiskt, allting var så sockersött och basic.. Fast jag skulle vilja ha den lite "rockigare" som jag vill ha allt nu..
Pilotglasögon måste jag ju skaffa, det fanns billiga för bara 79 kr!
Dessa shorts, skönt till sommarn

den här väskan måste jag ju ha, min tidigare lilla väska håller på och gå söner och den här var riktigt snygg.
Ngn skön skjorta ska jag skaffa också, men det letar jag fortfarande efter.
Kläder behöver jag inte så mkt av, det är saker att ha till kläderna, alltså accesoarer som behövs

Lördag

Idag är det ju lördag, vilket oftast betyder lördagsgodis, men inte för mig och jag är faktiskt int ens sugen.. väldigt konstigt. Aja, nog om det idag har jag varit ute på aspen, jag gick på vatten.. eller is, över hela sjön, det var skitkul. Jag hade riktigt halkiga skor och var som bambi på is. Max tusentals kompisar är här och håller på som killar gör.. Riktigt irriterande. Dem e konstiga, nu ska jag nog gå ut eller ngt :S hmm.. orkar jag??

Stackars mig :(

Nu kmr Max kompisar och dem har med sig godis!! Så orättvist och taskigt att sukta när dem vet att jag har eget godisförbud.. Hehe, som ni märker så håller jag på just nu och gör ingenting

knarkare?

jag känner mig som en knarkare, hehe. Att leva utan godis går inte, ändå är det här bara andra dagen ur mitt godisfria liv.. Idag gick jag faktiskt upp vid 11 som är en stor förbättring, till skillnad från 2 varje dag. Fast jag har skitont i huvet.

Nyårsdagen

Sry för dålig uppdatering.. Nyårsafton var skitkul och vi åkte först till en restaurang som vi åt på i 3 och en halv timme på (de va buffé). Tror att jag aldrig ätit sådär mycket, men man måste ta chansen ;) Sen gick vi typ runt hur länge som helst när vi skulle till Slussen. Helt plötsligt behövde typ alla gå på toa samtidigt och det blev största paniken.. dem stängde toan på donken.. men det löste sig. Vi hade skitkul iaf och när 12 slaget kom blev alla helt hysteriska och det var skitfina fyrverkerier. Det fanns en del skumma typer där också må jag säga. Man kände sig inte helt trygg och trodde hela tiden att ngn rotade i fickan på en. Men allting blev jättebra och vi träffa Merre på tunnelbanan hem ;)

Lite nyårslöften

1. Ska väl försöka minska ner på godis och alla saker som inte har bra effekt på min hälsa.

2. Jag ska börja på en ny dans, gitarr och något annat som jag inte kommit på än.

3. I skolan ska jag inte skjuta upp saker till sista minuten.

4. Ska umgås ännu mer med kompisarna.

5. Samla pengar på något sätt.

6. Unna mig vissa saker då och då, när jag gjort något bra.

7. Fånga dagen, ja vet låter verkligen originellt", men jag måste börja tänka att man lever faktiskt bara en gång och då måste jag få ur det bästa ur det.

Det var allt jag kom på just nu iaf, hare så bra! kramkram

 Hehe, som ni ser är jag inte direkt den bästa fotografen.. men gott nytt år!!

RSS 2.0